O nama

Pijaca Šabac - internet oglašavanje

Svrha portala pijacasabac.rs je emitovanje malih i velikih oglasa za poslove kupoprodaje, pružanja usluga i oglasa potražnja.

Kupoprodajni oglasi su organizovani u kategorije. Svaki registrovani član može otvoriti svoju prodavnicu i u okviru izabranog paketa postaviti svoj oglas.
Svaki oglas mora odgovarati poslovnoj politici našeg servisa, kao i zakonskim propisima i zahtevima.

Facebook grupa

Nakon što je Facebook grupa Online pijaca Šabac doživela veliki uspeh, uočili smo mnoge nedostatke oglašavanja na Facebook-u. Na primer, na Facebook-u se oglasi ne mogu klasifikovati po kategorijama, novi zaklanjaju starije oglase iako su postavljeni pre samo nekoliko minuta. Interakcija kupaca sa prodavcima je takođe ograničena. Nisu moguće recenzije i ocene kupaca, tako da odgovorni prodavci nisu u prednosti u odnosu na one koji nisu odgovorni i pošteni i td...

Prednosti portala pijacasabac.rs

Na portalu pijacasabac.rs možete doživeti potpun doživljaj oglašavanja, sa mnogim mogućnostima koje nemaju ni poznati servisi kao što su kupujemprodajem.com i limundo.com
Na našem portalu možete dodati veliki broj slika, postaviti embed kod videa i opisati oglas sa mnogo više alata za uređivanje u tekst editoru. Možete dodati dodatne linkove ka svom sajtu ili nekom drugom mestu gde se predstavljaju vaši proizvodi i usluge.
Na kontrolnom panelu vašeg profila možete se informisati koliko puta je vaš oglas pregledan, možete čitaiti poruke od potencijalnih kupaca. Možete videti koliko je njih vaš oglas stavilo u svoje omiljene oglase.
Možete komunicirati sa drugim članovima portala. Takođe, možete pregledati komentare i recenzije. Možete imati uvid u svoje sledbenike i možete komunicirati sa njima.
Svoje oglase možete ažurirati. Ukoliko poželite proširiti paket usluga, to možete u bilo koje vreme uraditi. Ukoliko želite istaći svoj oglas, to jednostavno možete učiniti klikom na dugme Promoviši oglas.
S vremenom ćemo povećati broj servisa na našem portalu. Cilj nam je da naši članovi dobro savladaju trenutne mogućnosti a nakon toga uvodićemo nove servise.

Želimo Vam puno poslovnog uspeha dok koristite naš i Vaš portal pijacasabac.rs

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ako nastavite da  koristite ovaj sajt pokazujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Informacije o kolačićima možete pogledati ovde.