Kako promovisati oglas?

Kako promovisati oglas?

Vaš oglas može biti samo jedan od mnoštva oglasa na istu temu. Da biste privukli posetioce sajta i učinili da vaš oglas lako i brzo bude pronađen, potrebno je istaći, to jest, promovisati oglas. Kako to učiniti.
U daljnjem tekstu odgovoreno je na to pitanje.

  1. Prvo se prijavite na sistem.
  2. Idite na vaš Kontrolni panel, kao što je prikazano na slici gore.
  3. U kartici Oglas, levo, izaberite opciju Oglasi. Tu će vam se izlistati svi oglasi koje ste postavili (slika 1).
  4. Kliknite na dugme Promovišite. Otvoriće vam se paket planovi promocije.
  5. Izaberite plan koji vam najviše odgovara. Za oglase koji imaju takvu formu da se artikal mora naručiti i prodati u sledeća dva dana, kao na primer uređeni pilići, izaberite dnevni plan a u polje Broj dana, upišite željeni broj dana. Ako izaberete mesečni plan, upišite broj meseci (slika 2). 
  6. Nastavite do blagajne klikom na istoimeno dugme.
  7. Na blagajni označite jedinu opciju a to je Bankovni transfer. Takođe, morate se složiti sa uslovima za korisnike portala. Kliknite na dugme Nastavite do plaćanja (slika 3).
  8. Na stranici Plaćanje videćete uputstvo za plaćanje, kao i broj transakcije. Klikom na dugme Naruči, izvršićete naručivanje usluge promocije oglasa (slika 4).
  9. Na sledećoj stranici dobićete obaveštenje o uspešnom naručivanju promocije oglasa. Na toj stranici postoji i dugme do kreirane fakture u .pdf formatu koju možete preuzeti (slika 5).
  10. Nakon što izvršite uplatu po priloženoj fakturi, administrator portala će vaš oglas označiti kao istaknut. On će biti prikazivan na naslovnoj stranici portala kao takav u vremenskom periodu kojeg ste izabrali.

slika1.

slika 2.

slika 3.

slika 4.

slika 5.