Kako postati član portala pijacasabac.rs

Kako postati član portala pijacasabac.rs

Postati član portala pijacasabac.rs može svaka punoletna osoba koje se slaže sa zahtevima vlasnika portala a koji se nalazi na ovoj stranici.

Prijava na sistem je moguća na dva načina. Prijavljivanje preko Facebook-a i klasična prijava.

Prijavljivanje preko Facebook-a

Za prijavu preko Facebook-a sledite sledeće korake:

  1. Kliknite na link Registracija, koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice. Ogvoriće vam se stranica za registraciju.
  2. Kliknite na dugme Prijavi se sa Facebook-a
  3. Facebook će vas pitati da izaberete nalog ukoliko neste prijavljeni na njega u brauzeru u kojem vršite ovu radnju. Ako ste već prijavljeni, potvrdite zahtev. Istog trenutka bićete prijavljeni na sistem.

Klasična registracija na sajtu

Klasična registracija na portal pijacasabac.rs sadrži sledeće radnje:

  1. Kliknite na link Registracija, koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice. Ogvoriće vam se stranica za registraciju.
  2. Unesite u polje Korisničko ime svoje Korisničko ime. Neka to bude vaše ime bez naših latiničnih slova ž,ć,č,đ,š.
  3. Unesite svoje ime i prezime.
  4. U polje Email adresa, unesite važeću email adresu. Na nju ćete primati obaveštenja i poruke.
  5. U polje Lozinka, unesite lozinku. Najbolje je da kombinujete mala i velika slova, brojeve i druge sintakse na tastaturi ako se snalazite dobro sa tastaturom. 
  6. U polje Potvrdite lozinku, prepišite lozinku koju ste uneli u prethodno polje. Ovo je za vas jedna potvrda da ste dobro uneli lozinku. 
  7. Dovršite registraciju klikom na dugme Registracija.

Nećete morati da potvrđujete registraciju klikom na link za potvrdu. Automatski ćete biti prijavljeni na sistem. 
Proverite u svom klijentu za pregled pošte karticu neželjene pošte, pošto se sistemski emailovi i poruke sa servera po osnovi tretiraju kao spam dok se ne dokaže suprotno.
Ukoliko ste se već registrovali sa istom email adresom ili ukoliko neki drugi član ima isto korisničko ime koje ste vi odabrali, bićete obavešteni o tome i nećete moći da nastavite proces registracije dok se ne promeni pogrešan parametar.

Kako koristiti korisnički panel

Kada ste prijavljeni na sistem, u gornjem desnom uglu postoje alati sa kojima možete ažurirati svoje podatke, dodati sliku profila, i dodati podatke koji nedostaju (slika2.). 
Jedna važna napomena. Ukoliko ne označite da posetioci portala mogu videti vaš broj telefona, bićete nedostupni za kupce. Vama smo ostavili da birate da li i koji će podaci biti vidljivi posetiocima portala. Predlažemo da dozvolite da se broj telefona može videti. 

Slika 1.

slika2.