Kako otvoriti prodavnicu?

Kako otvoriti prodavnicu?

Registracijom na portal pijacasabac.rs ne znači da odmah možete postaviti oblas. Neophodno je da svaki član bude odobren. To je neophodno zbog vaše i naše sigurnosti. Niko ne bi želeo imati posla sa osobom čiji identitet nije potvrđen.
Ovaj korak je jako jednostavan. On uključuje sledeće radnje:

  1. Prijavite se na sajt pijacasabac.rs sa svojim korisničkim parametrima.
  2. Nakon prijave kliknite na dugme Postavite oglas. Otvoriće vam se stranica Počnite da prodajete.
  3. Na toj stranici ćete dobiti sledeću poruku: Da biste dodali svoj oglas, morate biti provereni član. Provera je jednokratni postupak. Ovaj postupak provere neophodan je zbog neželjenih pošiljaoca i drugih prevara.
  4. Popunite priloženi elektronski obrazac koji izgleda kao slika gore. Prijavljeni preko Facebook-a će trebati odvojiti ime od prezimena, označiti državu, region i mesto odakle su... Opišite šta ćete prodavati u svojoj prodavnici.
  5. Neophodno je da se složite sa uslovima za korisnike.
  6. Kliknite na dugme Prosledi. Vaš zahtev će biti prosleđen administratoru, koji će čim bude uočio vaš zahtev, pregledati ga i ukoliko je sve u redu, odobriti. Potvrdu o odobrenju biće vam poslata na vašu email adresu. Proveravajte karticu gde ide neželjena pošta jer je ovo sistemski email sa servera kojeg vaš email klijent može smatrati sumnjivom poštom.
  7. Nakon što vam je prodavnica odobrena, klikom na Postavi oglas, počnite da postavljate svoj prvi oglas.