Ažuriranje profila

Ažuriranje profila

Po zakonu o korišćenju vaših ličnih podataka i prikazivanju na javnoj mreži, Pijaca Šabac nema pravo da automatski, bez vaše saglasnosti, objavljuje vaše lične podatke. To možete samo vi!
Kako ažurirati svoj profil? Kako urediti dozvole na profilu?
Odgovor na ova pitanja je jako važan. Zašto?
Recimo da objavite oglas a da u tekstu oglasa ne stavite broj telefona i adresu na kojoj se može podići roba. Posetioc sajta će otići da pogleda vaš profil u cilju da pronađe te podatke. Ako na profilu ne nađe vašu adresu ili broj telefona, vi i vaš oglas izgubiće svrhu.

Ako želite da ažurirate svoj profil, sledite sledeće korake:

  1. Prijavite se na portal.
  2. U gornjem desnom uglu gde se nalazi obaveštenje o prijavi, iz padajućeg menija kliknite na dugme Uredi svoj profil (slika 1).

  3. Pojaviće vam se sada sve mogućnosti koje možete promeniti ili dodati na vašem profilu. Preporučujemo da dozvolite da dobijate obaveštenja na email. Preporučunemo da dozvolite da se na stranici vašeg profila mogu videti kontakt telefon i adresa.

  4. Još jedna mogućnost do linka za uređivanje profila je otići na Profil. U levoj koloni nalazi se link do stranice za ažuriranje profila kano što je prikazano na sledećoj slici.